De kinderfysiotherapeut

Maak nu een afspraak
Anoek van de Poel
Kinderfysiotherapeut
BIG-nummer: 19924355704

Even voorstellen…

Hoi!

Ik ben Anoek. In 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan Avans Hogeschool te Breda. Hierna ben ik werkzaam geweest in praktijken in de omgeving van Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Vervolgens heb ik de opleiding kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam gevolgd. In 2O22 heb ik mijn Master Kinderfysiotherapie behaald. Ik bied ondersteuning in de (vroege) ontwikkeling aan kinderen en gezinnen. Ik zie voornamelijk kinderen in de leeftijd van O-2 jaar.

Naast het behandelen van kinderen begeleid ik met veel plezier vrouwen die tijdens en/of na de zwangerschap lichamelijke klachten ervaren. Vanuit deze interesse heb ik in 2O2O de basiscursus bekkenpijn van Rost Therapy gevolgd en ben ik in 2O21 YVLO-ZwangerFit® fysiotherapeute geworden. Ook hierin wil ik mij nog verder gaan specialiseren in de komende jaren.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. De laatste jaren ben ik vooral actief met zwemmen, hardlopen en racketsporten. Daarnaast ga ik af en toe boulderen of schaatsen en houd ik ervan om op wintersport te gaan. Ik vind het fijn om tijdens mijn werk in beweging te zijn. Ook kan ik als kinderfysiotherapeute en ZwangerFit® fysiotherapeute mijn creativiteit goed uiten.

Meer informatie over Anoek vind je ook op haar eigen website: Bij Anoek

Maureen Pelgrim
Kinderfysiotherapeut (i.o.)

BIG-nummer: 19931137204

 

 
 

Even voorstellen…

Ik ben Maureen Pelgrim. Geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch, voor mijn studie aan de  Fontys verhuisd naar Eindhoven en daar begonnen met werken bij een particuliere praktijk, maar inmiddels weer terug in mijn geboortestad.

In de zoektocht naar een leuke praktijk dichterbij huis ben ik terecht gekomen bij Fysio 4 Den Bosch!

In 2022 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute. Tijdens en na mijn studie heb ik me georiënteerd op de doelgroep kinderen. Ik heb de minor kinderfysiotherapie gevolgd en ben na mijn studie drie maanden op Curaçao geweest om te werken als therapie assistente bij het Curaçao Dolphin Therapy Centre, waar dolfijn ondersteunende therapie (aan kinderen) wordt gegeven.

Deze ervaringen hebben mij zo enthousiast gemaakt voor het werken met kinderen dat ik in september 2023 ben gestart met de master kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Het leuke aan deze doelgroep vind ik dat je op een creatieve en speelse manier bezig bent om doelen te bereiken.

Tussen het studeren door probeer ik genoeg tijd vrij te maken voor vrienden, doe daarnaast aan atletiek en vind het leuk om (salsa) te dansen!

Yuri Jacobs
Kinderfysiotherapeut (i.o.)
BIG-nummer: 89926604104

Even voorstellen…

Mijn naam is Yuri Jacobs. Vier jaar geleden ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op Avans hogeschool Breda. Nadat ik was afgestudeerd heb ik vier jaar met veel plezier op een sportschool in Gorinchem gewerkt om ervaring en kennis op te doen.

Ik haal veel voldoening uit het contact hebben met mensen. Gepaste zorg leveren vind ik erg belangrijk. Het ontrafelen van gezondheidsproblemen vind ik erg uitdagend en interessant.

Verder ambieer ik het om de master kinderfysiotherapie te gaan volgen. Op de opleiding fysiotherapie heb ik de minor kinderfysiotherapie gevolgd waarna ik zeker wist dat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken. Geen één dag is hetzelfde met kinderen!

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de praktijk via mail of het volgende telefoonnummer: 073 614 0505.

Opleidingen/cursussen:

Fysiotherapie (2019 afgestudeerd)
Medical Taping
Dry-Needling
BHV-AED