Praktijkruimte huren

 
Bent u een zorgverlener en geïnteresseerd in een samenwerking met andere zorgverleners?

 

Per 1 juli 2017 heeft Fysio 4 Den Bosch een vernieuwd Medisch Trainingscentrum aan de van Berckelstraat. In dit Trainingscentrum zijn moderne en representatieve praktijkruimtes te huur.

In het Medisch Trainingscentrum is er reeds een breed aanbod van aanvullende (para)medische zorg. Naast de praktijk voor Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Manuele therapie, COPD-Training & Dry Needling zijn in het Trainingscentrum ook een Handenfysio, Diëtist en Podotherapeut gevestigd.

In het Medisch Trainingscentrum zijn meerdere verhuurbare behandelruimtes. De ruimtes verschillen van grootte en zijn per dagdeel te huur. Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden. De huurprijs is marktconform en de huurvoorwaarden zijn soepel, ideaal voor een startende zorgondernemer.

De praktijkruimte wordt aangeboden inclusief gebruik van wachtruimte, lunchruimte, keuken, sanitaire voorzieningen, schoonmaakonderhoud, gas, water, licht en internet.

Voordelen:
  • Netwerk aan zorg en therapeuten
  • Openbare ruimtes zoals wachtruimte, sportzaal en keuken inbegrepen
  • Flexibele huurcontracten (dagdelen mogelijk), ook in de avonden en weekenden
  • Schoonmaak van praktijkruimtes en gemeenschappelijke ruimtes

Bent u een zorgprofessional die op zoek is naar een eigen praktijkruimte binnen een multidisciplinaire setting in Den Bosch? Heeft u net als ons een moderne visie op zorg, en geeft u een aanvulling op ons zorgaanbod?

Voor meer informatie kunt u bellen naar:
073 614 05 05 of een email sturen naar: info@fysio4denbosch.nl

 

Onze huidige partners: