Onze partners

Maak nu een afspraak
Peuter voert oefening uit voor motorische achterstand bij kinderfysiotherapeut waarbij ze op een bal staat.
kinderfysiotherapie den bosch
Samenwerking met Onze Partners

Bij Kinderfysio 4 Den Bosch geloven we in een holistische benadering van de gezondheid en het welzijn van kinderen. Onze missie is om kinderen te helpen groeien, ontwikkelen en hun volledige potentieel te bereiken. Dit kunnen we alleen realiseren dankzij de waardevolle samenwerking met onze partners, zoals leefstijlcoaches en diëtisten voor kinderen.

Leefstijlcoaches

Leefstijlcoaches spelen een cruciale rol in het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl bij kinderen. Ze bieden begeleiding op maat om kinderen en hun gezinnen te ondersteunen bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van voeding, beweging en mentale gezondheid. Door nauw samen te werken met leefstijlcoaches, kunnen we ervoor zorgen dat onze jonge cliënten niet alleen fysiek sterker worden, maar ook leren hoe ze een gezonde levensstijl kunnen behouden voor de toekomst.

Diëtisten

Goede voeding is essentieel voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Onze samenwerkingspartners, gespecialiseerde diëtisten voor kinderen, helpen bij het opstellen van uitgebalanceerde voedingsplannen die aansluiten bij de specifieke behoeften van elk kind. Of het nu gaat om gewichtsbeheersing, voedselallergieën of het verbeteren van de algehele voedingsgewoonten, de expertise van onze diëtisten is onmisbaar. Samen streven we ernaar om kinderen de juiste brandstof te geven voor hun groei en dagelijkse activiteiten.

Word Partner

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden met professionals die onze visie delen. Bent u een leefstijlcoach of diëtist die graag een verschil wil maken in het leven van kinderen? Neem dan contact met ons op.