Tarieven en vergoeding

Maak nu een afspraak
Kinderen van 0 tot 18 jaar hebben recht op 18 behandelingen kinderfysiotherapie per jaar uit de basisverzekering.

Na die 18 behandelingen is de vergoeding afhankelijk van de wijze waarop u aanvullend bent verzekerd. Dit kunt u nagaan in uw polis of u kunt ernaar informeren bij uw zorgverzekeraar. Indien u verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waarmee wij een contract hebben, dan wordt uw rekening door ons rechtstreeks bij de zorgverzekeraar ingediend.

Kinderen die een chronische verwijzing van de specialist hebben kunnen onbeperkt therapie krijgen. Let op deze verwijzing zal dan eerst goedgekeurd moeten worden door de zorgverzekeraar. 

 

Directe toegankelijkheid fysiotherapie

U heeft geen verwijsbrief nodig voor de kinderfysiotherapeut. Voor de behandeling aan huis is wel een verwijsbrief nodig, meestal krijgt u die op het consultatiebureau of via de kinderarts. Heeft u geen verwijsbrief gekregen dan kunt u  toch een afspraak maken, de kinderfysiotherapeut zal met u bespreken of het nodig is om een verwijsbrief aan te vragen. De behandeling kan wel worden opgestart. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze officemanagers via telefoonnummer 073 614 05 05.

 

Niet nagekomen afspraak

Een afspraak verplaatsen of annuleren? Geen probleem, maar doet u dit uiterlijk 24 uur van tevoren. Meldt u zich niet tijdig af, dan zijn wij genoodzaakt de consultkosten bij u in rekening te brengen. Bij niet nagekomen afspraken betalen zorgverzekeraars geen vergoeding uit.

 

Betalingsvoorwaarden

Voor de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden.

 

Contracten met alle zorgverzekeraars

Kinder Fysio 4 Den Bosch heeft contracten met alle zorgverzekeraars afgesloten.

verzekeraars kinder fysio 4 den bosch